関 友美のプロフィール

関 友美

日本酒ライター/コラムニスト/唎酒師/シードルマスター/酒蔵の広報企画

「とっておきの1本をみつける感動を多くの人に」という想いのもと、雑誌やウェブで記事執筆をするかたわら、兵庫県にある酒蔵のスタッフとして日本酒とシードル製造、販売に携わり、ブランディングをおこなっており、日本酒事情に精通している。

"日本酒のなんでも屋"として全国を飛び回り、お酒の美味しさと日本文化の面白さ、土地の歴史や豊かさを伝え続けている。北海道札幌市生まれ。東京と兵庫の二拠点生活。

Instagram https://www.instagram.com/tomomi0119seki/

Sake Writer / Columnist / Sake Taster / Cider Master / Sake Brewery PR Planning 

With the desire to "share the excitement of finding the perfect bottle with as many people as possible," Tomomi Seki writes articles for magazines and websites, and is also involved in sake and cider production, sales, and branding as a staff member at a sake brewery in Hyogo Prefecture, making her well-versed in the state of Japanese sake. 

As a "sake connoisseur," she travels around the country to convey the taste of sake, the fascination of Japanese culture, and the history and richness of the local area. Born in Sapporo, Hokkaido. Lives in Tokyo and Hyogo. 

Instagram https://www.instagram.com/tomomi0119seki/

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